LISTA: Dags för nya fönster? 8 viktiga punkter att ta upp med din säljare!

8 viktiga punkter att ta upp med din säljare

Ett fönster av kvalité håller i flera decennier och är en riktigt bra investering. Innan det är dags för ett fönsterbyte så finns det dock en del saker man bör se över. Se till att du ställer dessa frågor till din säljare - innan du slår till.

1. Tillverkas fönstren för just mitt hus?

Vi måttanpassar alla fönster. Aluminium, trä eller kanske allmogestil? Dina fönster ska passa husets stil och karaktär, därför kan du välja och vraka mellan flera olika stilar och material. Välj mellan inåtgående, utåtgående, sidohängt, vertikalt eller med fri form. Våra fönster och dörrar finns i flera olika grundmodeller och måttanpassas efter dina önskemål och behov. Vi på Mockfjärds hjälper dig hitta den perfekta lösningen för just ditt hus.

2. Är fönstren Svensktillverkade?

Det är våra. Mockfjärds är ett svenskt företag med hjärtat i Dalarna och trots att vi idag är ett av Sveriges ledande företag inom branschen är det viktigt att hålla fast vid våra rötter och traditioner - däribland att tillverka fönstren i Sverige.

3. Tas det hänsyn till miljön när mina fönster tillverkas? Är fönstren Svanenmärkta?

Vi på Mockfjärds bryr oss om miljön. Alla våra produkter är utvecklade och designade för att passa det nordiska klimatet samtidigt som vi klarar av tuffa klimat- och miljökrav. Dessutom är alla våra fönster i serierna Ultimat Eco, Prima Eco och Continental Eco Svanenmärkta.

4. Har ni bra garantier?

Det har vi. När du använder oss som fönster- och dörrleverantör får du alltid garanti på både produkterna och montaget. I privata villor får du både tillverkningsgaranti och garanti på monteringen. När fönsterbytet är klart går montören igenom produkterna och arbetet tillsammans med dig. Du får även ett snyggt garantibevis där villkoren finns.

Vi utbildar våra fönstermontörer och säljare i Mockfjärds Academy
För att säkerställa kvalitén utbildar vi alla våra fönstermontörer och säljare i Mockfjärds Academy.

5. Är säljaren och montören utbildade?

Det är våra. För att få ett säkert och snyggt resultat är det otroligt viktigt att dina fönster monteras på rätt sätt. För att säkerställa kvalitén utbildar vi alla våra fönstermontörer och säljare i Mockfjärds Academy.

6. Kan jag överlåta allt ansvar till er?

Ja, i alla fall om du väljer Mockfjärds. Vi arbetar med helhetslösningar och tar ansvar för hela fönsterbytet, allt från måttagning och planering till färdig installation. Du behöver alltså inte åka till ett byggvaruhus och försöka lista ut vad som passar och fungerar hemma hos dig, det löser vi åt dig.

7. Kan jag räkna med att det inte finns några merkostnader eller dolda avgifter?

Ja, hos oss kan du det. En säljare kommer hem till dig för ett förutsättningslöst och kostnadsfritt möte där man ser över alla fönster och tillbehör. I samband med hembesöket får du ett fast pris att ta ställning till. Eftersom vi säljer en helhetslösning tillkommer inga andra avgifter.

8. Kan jag enkelt få tillgång till andra kunders omdömen?

Hos oss kan du det. Varje år byter vi över 60 000 fönster och vi vill vara så transparenta och ärliga som möjligt, därför visar vi upp alla våra omdömen i Trustpilot. Nedan ser du några av våra senaste kommentarer:

Vårt mål: Inga missnöjda kunder

Med över 60 000 fönsterbyten och 20 års erfarenhet kan vi stolt kalla oss för "Sveriges ledande fönsterbytare". Så nästa gång du ska byta fönster, ta hjälp av någon med kunskap och erfarenhet - ta hjälp av Mockfjärds.

Vecka 28–33 är det sommarkampanj hos din lokala Fönstermästare. Ett perfekt tillfälle att byta fönster!

Läs mer →

Är det dags för nya fönster? Vänta inte - kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök!

Faktaruta – Så går bytet till:

  • En säljare kommer hem till dig för ett förutsättningslöst möte. Säljaren gör mätningar och estimerar ett pris.
  • En montör kommer för att ta mer exakta mätningar och måttanpassade produkter beställs.
  • Ett byte av 10-12 fönster tar 2-3 dagar.
  • När allt är på plats har man en slutgenomgång tillsammans med montören.

Läs mer om hur vi byter fönster.

Lycka till med fönsterbytet!


Du kanske också gillar