Vi älskar fönster

1997 bytte vi våra första fönster och hundratusentals fönster senare är vi idag Sveriges ledande fönsterbytare. Vårt mål är inte att byta fönster och dörrar på alla hus i Sverige, från korsvirkesgårdarna med vasstak nere i Skåne till de röda trästugorna uppe i Norrland. Men våra 400 medarbetare runt om i landet vill i alla fall göra så många husägare som möjligt uppmärksamma på vilken  stor betydelse fönstren har, vilken skillnad nya fönster kan göra och hur lätt det faktiskt är att byta. 

Fönstren gör att vi kan blicka ut mot naturen. Fönstren får oss att längta bort, men också hem. Dessutom kan fönster göra en hel del för att förbättra trivseln i våra hem och förbättra ljusinsläpp och samtidigt minska energiförbrukningen och ljudinsläpp utifrån.

De hjälper till att skapa ett behagligt klimat, hålla värmen inne och spara energi. Faktum är att gamla fönster kan släppa ut så mycket som 30 % av värmen i ett hus. Det är galenskap tycker vi – och är fast beslutna om att göra något åt det.

Och nu till själva bytet. Ända sedan starten 1997 har vår ambition varit att göra det så enkelt som möjligt för våra kunder, och det är därför vi börjar med ett hembesök. Hemma hos dig kan vi sätta oss ner och prata om vilka fönster, ytter- och altandörrar som passar just din smak och ditt hus. När vi har kommit överens om ett fönster så har du gjort ditt jobb och våra Fönstermästare tar över och ansvarar för hela fönsterbytet; från måttagning och planering till färdig installation.

Vi är idag Sveriges ledande fönsterbytare, en titel som vi är mycket stolta över. Det gör att vi kan erbjuda ett smidigt byte av dina fönster med helhetslösning från måttbeställning till montering. Om du är nyfiken på vad ett fönsterbyte kan innebära för just ditt hus, är du varmt välkommen att boka in ett gratis hembesök med en av våra Fönstermästare.

Boka kostnadsfritt hembesök

Boka hembesök

Funderar du på att byta fönster? Våra fönstermästare gör gärna ett kostnadsfritt hembesök hos dig där ni tillsammans planerar just ditt fönsterbyte.

Butik

Återförsäljare & Visningsbutik