JUST NU!

Ytterdörr på köpet!

Passa på att byta fönster nu och få uppleva de sköna fördelarna med moderna och energieffektiva fönster direkt. Just nu bjuder vi dessutom på en snygg ytterdörr med kvalitet när du byter minst fem fönster med oss. Tillsammans med vår inbytesrabatt för dina gamla fönster är det är perfekt läge för att byta fönster och ytterdörr.

Ett erbjudande om ytterdörr som du vill spana in!

Just nu får du en högkvalitativ ytterdörr på köpet när du byter minst fem fönster med oss.

Du får välja mellan våra storsäljande ytterdörrar Äppelbo och Rönnkläppen. Två svensktillverkade ytterdörrar med hög energieffektivitet och säkerhet. Båda är lika vackra, men har olika stil. Äppelbo väljs ofta till hus med drag mot allmoge, medan Rönnkläppen ofta väljs till hus i mer modern stil.

Äppelbo finns både med och utan glas. Erbjudandet gäller vita dörrar i storlekarna 9×20, 9×21, 10×20 och 10×21. Vid val av glasad dörr ingår klarglas i erbjudandet.

Ett perfekt läge att ge ditt hus ett lyft! I erbjudandet ingår inte handtag eller montage. Erbjudandet gäller till och med den 3 mars.

Vi köper och återvinner dina befintliga fönster

När du köper ett komplett fönsterbyte med oss vill vi köpa dina gamla fönster. Smidigt va? Det gör vi för att vi tycker att det är viktigt att fönstren återvinns på bästa sätt, istället för att deponeras (alltså läggas på soptipp). Vid återvinningen görs fönsterglaset till nytt fönsterglas, vilket har stor effekt för att minska koldioxidutsläppen och spara på naturresurser som är på väg att ta slut.

Ta reda på värdet för dina gamla fönster och läs allt om återvinning av fönster här.

Fönster som är miljömärkta med Svanen – utan extra kostnad

Vi gör det lätt för dig att göra rätt. Byter du fönster med oss till några av våra storsäljare så får du fönster som är miljömärkta med Svanen utan extra kostnad. På köpet får du inte bara fönster som är bra för miljön och klimatet. De är också extra bra på att spara energi, sänka dina uppvärmningskostnader och ger en riktigt skön inomhusmiljö.

Berätta mer om Svanenmärkta fönster

Trygg och förmånlig finansiering

Att byta fönster och dörrar är en viktig investering. Vår fördelaktiga finansieringslösning gör beslutet enklare att ta. Dessutom minskar du dina energikostnader och underhållsbehovet samtidigt som värdet på huset ökar.

Så fungerar det

Vi börjar med ett kostnadsfritt möte där vi hjälper dig att hitta den bästa lösningen för ditt hus. Efter det kan du luta dig tillbaka. Vi tar hand om resten, allt från måttagning till färdigt montage. Enkelt, tryggt och snyggt!
Kostnadsfritt hembesök med värdering av dina befintliga fönster

Kostnadsfritt hembesök med värdering av dina befintliga fönster

En Fönstermästare kommer hem till dig för värdera dina befintliga fönster och planera ditt fönsterbyte. Under besöket får du hjälp med att ta fram den bästa lösningen för just ditt hus och dina önskemål samt ett fast pris att ta ställning till i lugn och ro.
Vi kontrollmäter dina fönster och ansvarar för korrekt beställning

Vi kontrollmäter dina fönster och ansvarar för korrekt beställning

Vi vill göra det så enkelt som möjligt för dig att byta fönster, därför kontrollmäter vi alltid dina fönster innan beställning. Du slipper besväret med att mäta och vi ansvarar för att beställningen blir rätt.
Vi specialtillverkar dina fönster i vår fönsterfabrik

Vi specialtillverkar dina fönster i vår fönsterfabrik

Våra fönster och dörrar finns i olika grundmodeller som anpassas efter dina önskemål avseende funktion, storlek, färg, glas och tillbehör. Vi tillverkar dina fönster av furu från närliggande skogar efter just dina behov i våra fönsterfabriker i Hälsingland.
Vi monterar dina nya fönster och återvinner dina gamla

Vi monterar dina nya fönster och återvinner dina gamla

Våra utbildade fönstermontörer monterar dina fönster tryggt och snyggt. Dina gamla fönster tar vi med oss och återvinner. Allt material återvinns och glaset smälts ner och blir till nya fönsterrutor. Vi lämnar alltid omfattande garantier på både fönstren och montaget.

Är dina fönster energitjuvar?

Nu under den kalla årstiden ökar uppvärmningskostnaderna. Gamla och dåligt isolerade fönster kan släppa ut till 35% av husets värme enligt energifönster.nu. Med nya fönster från Mockfjärds kan du sänka din energiförbrukning och får dessutom ett förbättrat inomhusklimat.

Hur mycket kan du spara med nya fönster?

Låt en Fönstermästare hjälpa dig

När du bokar ett kostnadsfritt hembesök kommer en av våra Fönstermästare hem till dig för att värdera dina befintliga fönster och planera ditt fönsterbyte. Du får hjälp med att ta fram den bästa lösningen för just ditt hus och dina önskemål samt ett fast pris att ta ställning till i lugn och ro.