JUST NU

Terrassmarkis på köpet

Just nu får du en terrassmarkis på köpet när du byter minst sex fönster med oss. Tillsammans med att vi köper dina uttjänta fönster är det är perfekt läge för att göra ett fönsterbyte.

Ett generöst erbjudande som du vill spana in!

Just nu ger vi dig en terrassmarkis på köpet när du bokar ett fönsterbyte med oss. I det här schyssta erbjudandet ingår:

  • En kvalitetsmarkis som är upp till 4 meter bred och upp till 3 meter djup med vevreglage
  • Valfri akrylväv i högsta kvalitet för bästa UV-skydd
  • Profiler i någon av kulörerna vit, svart och silver

Erbjudandet gäller vid byte av minst sex fönster/altandörrar med montage till och med den 23 juni. Montage av terrassmarkisen tillkommer.

Ger skuggad plats utomhus och skyddar husets insida

En terrassmarkis är perfekt för vårt varierande väder. Under soliga dagar använder du den för att skapa en skuggad plats utomhus och skydda insidan av huset från solblekning och värme. När solen lyser med sin frånvaro låter du markisen vara invevad och släpper in maximalt med dagsljus i ditt hem.

“Upptäck mer om markiser och andra solskydd – läs guiden”

GUIDE: Så hittar du rätt solskydd till dina fönster

Markiser är effektiva utvändiga solskydd för såväl fönster som terrasser.

Utnyttja erbjudandet – byt till våra storsäljande och Svanenmärkta fönster

Mockfjärds Ultimat och Prima är två snarlika serier med fönster och altandörrar som är tillverkade i Sverige och perfekta till vårt omväxlade klimat. Både Ultimat och Prima är utåtgående 3-glasfönster och altandörrar som erbjuds med flera olika öppningssätt och du har stora möjligheter att designa dem så att de passar just ditt hus perfekt. De är miljömärkta med Svanen, vilket bland annat visar på att de är mycket energieffektiva och har hög kvalitet.

Läs mer om våra storsäljare

Mockfjärds planeringsverktyg

Hur ska dina nya fönster se ut? Designa i Planeringsverktyget

Ta första steget mot dina nya fönster och terrassmarkis genom att testa att designa dina nya fönster i Planeringsverktyget. Där kan du leka runt med olika kulörer och spröjs i väggar som liknar dem i ditt hem – både från in- och utsida.

Till planeringsverktyget

Vi köper och återvinner dina befintliga fönster

När du köper ett komplett fönsterbyte med oss vill vi köpa dina gamla fönster. Smidigt va? Det gör vi för att vi tycker att det är viktigt att fönstren återvinns på bästa sätt, istället för att deponeras (alltså läggas på soptipp). Vid återvinningen görs fönsterglaset till nytt fönsterglas, vilket har stor effekt för att minska koldioxidutsläppen och spara på naturresurser som är på väg att ta slut.

Ta reda på värdet för dina gamla fönster och läs allt om återvinning av fönster här.

Ta ett Grönt lån för byte till Svanenmärkta fönster

När många byter till extra energieffektiva och Svanenmärkta fönster gör det skillnad för både klimatet och miljön. Därför finns Grönt lån – ett mer förmånligt sätt att låna pengar för att investera i energieffektiva bostäder. Vi erbjuder ett Grönt lån via vår parter Svea.

Så fungerar det

Vi börjar med ett kostnadsfritt möte där vi värderar dina befintliga fönster och hjälper dig att hitta den bästa lösningen för ditt hus. Efter det kan du luta dig tillbaka. Vi tar hand om resten, allt från måttagning till färdigt montage. Vi köper också dina gamla fönster för att se till att de återvinns på bästa sätt.
Kostnadsfritt hembesök med värdering av dina befintliga fönster

Kostnadsfritt hembesök med värdering av dina befintliga fönster

Vi kommer hem till dig för att värdera dina befintliga fönster. Ju sämre skick, desto mer betalar vi för dem. Under besöket får du hjälp med att planera ditt fönsterbyte och ta fram den bästa lösningen för just ditt hus samt ett fast pris att ta ställning till i lugn och ro.
Vi kontrollmäter dina fönster och ansvarar för korrekt beställning

Vi kontrollmäter dina fönster och ansvarar för korrekt beställning

Vi vill göra det så enkelt som möjligt för dig att byta fönster, därför kontrollmäter vi alltid dina fönster innan beställning. Du slipper besväret med att mäta och vi ansvarar för att beställningen blir rätt.
Vi specialtillverkar dina fönster i vår fönsterfabrik

Vi specialtillverkar dina fönster i vår fönsterfabrik

Våra fönster och dörrar finns i olika grundmodeller som anpassas efter dina önskemål avseende funktion, storlek, färg, glas och tillbehör. Vi tillverkar dina fönster av furu från närliggande skogar efter just dina behov i vår fönsterfabrik i Hälsingland.
Vi monterar dina nya fönster och återvinner dina gamla

Vi monterar dina nya fönster och återvinner dina gamla

Våra utbildade fönstermontörer monterar dina fönster tryggt och snyggt. Dina gamla fönster tar vi med oss och återvinner. Allt material återvinns och glaset smälts ner och blir till nya fönsterglas. Vi lämnar alltid omfattande garantier på både fönstren och montaget.

Energieffektiva fönster – räkna ut din besparing

Dåligt isolerade fönster kan ha en värmeförlust på upp till 35%, vilket visar sig vara dyrt när man väl börjar räkna på det. Gör Energibesparingstestet och se hur mycket energi och pengar du kan spara på att byta ut dina befintliga fönster mot nya energieffektiva fönster.

Gör testet här och få svar på två minuter Energibesparing – Mockfjärds (mockfjards.se).

Låt en Fönstermästare hjälpa dig

När du bokar ett kostnadsfritt hembesök kommer en av våra Fönstermästare hem till dig för att värdera dina befintliga fönster och planera ditt fönsterbyte. Du får hjälp med att ta fram den bästa lösningen för just ditt hus och dina önskemål samt ett fast pris att ta ställning till i lugn och ro.