Fönsterbyte privat

Att byta fönster kan kännas som ett omfattande projekt där det krävs mycket kunskap för att resultatet ska bli riktigt bra.

Vecka 28–33 är det sommarkampanj hos din lokala Fönstermästare. Ett perfekt tillfälle att byta fönster!

Läs mer →

Boka ett kostnadsfritt hembesök för att komma igång med ditt fönsterbyte.

Att byta fönster ska kännas enkelt

Din tid är värdefull, och vi tror att du har roligare saker att göra än att mäta fönstergluggar, besöka byggvaruhus, transportera stora och otympliga fönster, eller försöka hitta en hantverkare som känns bra. Vi hjälper dig därför med ditt fönsterbyte, allt från måttagning till färdig installation för att du ska slippa allt besvär som kan följa med beslutet att själv byta fönster. 

Ett tryggt fönsterbyte

Nöjda kunder är viktigt för oss. Därför avslutar vi alltid våra fönsterbyten med en återkoppling där vi försäkrar oss om att man fick det resultat som man utlovades. Vi lämnar också omfattande garantier på både montage och fönster.

Boka ett kostnadsfritt hembesök för att komma igång med ditt fönsterbyte.


Så går det till att byta fönster:


1. Kostnadsfritt hembesök

Vi vill göra det så enkelt som möjligt för dig att byta fönster. En Fönstermästare kommer personligen hem till dig för att planera ditt fönsterbyte. Du slipper besväret med att åka till en bygghandel för att försöka lista ut vilka fönster som passar bäst hemma hos dig. Vi arbetar med kostnadsfria hembesök utan krav på köp. Under besöket, som normalt tar cirka två timmar, hjälper vår Fönstermästare dig att ta fram den bästa lösningen för just ditt hus. I samband med hembesöket får du ett fast pris att ta ställning till.

Boka hembesök

Fönstermästare på hembesök

2. Tillverkning efter dina önskemål

Våra fönster och dörrar finns i olika grundmodeller som anpassas efter dina önskemål avseende funktion, storlek, färger, glas och olika tillbehör. Vi tillverkar dina fönster efter just dina önskemål och behov.

Bild på person som tillverkar fönster

3. Vi installerar dina nya fönster

Det är viktigt att installationen blir rätt utförd. För att säkerställa kvaliteten i våra montage utbildar vi alla våra fönstermontörer i Mockfjärd. Att byta fönster tar normalt några dagar. De gamla fönstren tas bort, de nya sätts på plats och alla detaljer runt omkring - såsom fönsterbänkar, lister och bleck - fixas. Om du vill fraktar vi även bort dina gamla fönster.

Person som installerar fönster

4. Genomgång och garantier

När fönsterbytet är klart går montören igenom produkterna och arbetet tillsammans med dig. Hela fönsterbytet avslutas med en återkoppling av din Fönstermästare för att se till att slutresultatet blivit såsom vi varit överens om från början. Vi erbjuder omfattande garantier med bland annat 10 års garanti mot kondens inuti isolerrutan, röta i karm och båge samt 3 års garanti på montaget.

Person som sopar
Boka kostnadsfritt hembesök

Boka hembesök

Funderar du på att byta fönster? Våra fönstermästare gör gärna ett kostnadsfritt hembesök hos dig där ni tillsammans planerar just ditt fönsterbyte.

Att byta fönster

Fastighetskund

Funderar ni på att byta fönster i er fastighet? Vi på Mockfjärds hjälper er med hela processen från val av fönster till montering. Här kan du lära dig mer om hur det går till att byta fönster med oss.