Så går det till - Fastigheter

Efter 300 000 fönsterbyten vet vi vad som krävs. Mockfjärds Fönsterentreprenad är specialiserade på kompletta fönsterbyten. Vi har fokus på att göra fönsterbytet så smidigt som möjligt och effektivt som möjligt för både fastighetsägare och

Kostnadsfritt platsbesök med rådgivning

Våra specialister bokar tid för ett platsbesök och går igenom era behov tillsammans med er. Utifrån det gör vi en grundlig behovsanalys av fönsterbytet för fastigheten och upprättar en checklista där villkor och önskemål beskrivs. Checklistan ligger sedan till grund för offert och kontraktsskrivning. Kontraktet följer ABT06.

  Kostnadsfritt platsbesök med rådgivning
     
Kostnadsfritt platsbesök med rådgivning  

Kontrollmätning

När kontraktet är påskrivet gör vi en kontrollmätning och skickar en orderbekräftelse till er.

     

Tillverkning

Varje order är unik. Vi tillverkar era fönster först när ordern kommit in. Då säkerställer vi att ni får exakt de fönster ni vill ha till er fastighet. Leveranstiden är normalt sex till åtta veckor.

  Kostnadsfritt platsbesök med rådgivning
     
Kostnadsfritt platsbesök med rådgivning  

Leverans och montage

Leveransen sker direkt till fastigheten. Mockfjärds tar hand om hela processen för fönstermontaget i er fastighet. Allt från godsmottagning, information till boende, montage, bortforsling av gamla fönster och plåtarbeten.

Efterkontroll och garanti

När fönsterbytet är slutfört görs slutbesiktning. Garanti samt drift och underhållsmaterial överlämnas. Vi lämnar självklart garanti på såväl produkter som montage. Vi ger 10 års garanti på kondens mellan isolerglasen, röta i karm och båge samt på beslagen. Mockfjärds använder sig av ABT 06 samt AB 04 som kontraktsform vad gäller garanti för montaget.

  Kostnadsfritt platsbesök med rådgivning
Boka rådgivning - Fastgiheter & BRF

Ska ni byta fönster i en fastighet?

Vi har stor erfarenhet av omfattande fönsterbyten i större fastigheter. Lämna gärna era uppgifter så tar vi kontakt med er.