Fönsterbyten för fastigheter/BRF

När det kommer till fönsterbyten för fastigheter och bostadsrättsföreningar så handlar mycket om att förenkla och förtydliga processen, eftersom det ofta är många parter inblandade. Vårt digitala hjälpmedel Boendeportalen gör just detta.

En trygg helhetslösning för din fastighet

Mockfjärds koncept går ut på att ta hand om hela fönsterbytet för bostadsrättsföreningar och fastigheter, från början till slut. Fokus ligger alltid på att genomföra fönsterbyten så smidigt och effektivt som möjligt, detta för att göra processen så positiv som möjligt för både uppdragsgivare och boende. Läs mer om hur fönsterbytet går till.

Trygga fönsterbyten

Er trygghet är väldigt viktig för oss. Därför erbjuder vi alltid kostnadsfri rådgivning, projektering och måttagning. Tillsammans med er planerar vi och skräddarsyr den lösning som bäst passar er och er fastighet. Dessutom lämnar vi omfattande garantier på både fönster och montering.

P-märkt fönster och montage - för en tryggare affär

Ett P-märkt fönster och montage är noggrant typprovad mot högt ställda krav och godkänd av en oberoende part - RISE (Research institutes of Sweden). Läs mer om P-märkningen.

Smidigt fönsterbyte med Boendeportalen

Boendeportalen är ett unikt hjälpmedel som gör fönsterbytet smidigt för både beställare och de som rör sig i byggnaden och på sätt berörs av fönsterbytet. Portalen underlättar kommunikationen mellan alla berörda parter. Du navigerar enkelt via smartphone, surfplatta eller dator. Läs mer om Boendeportalen.

 

 

Bli kontaktad av Mockfjärds fönsterentreprenad.

Ska ni byta fönster i en fastighet?

Vi har stor erfarenhet av omfattande fönsterbyten i större fastigheter. Lämna gärna era uppgifter så tar vi kontakt med er.

Garanterad kvalitet med P-märkning

Garanterad kvalitet med P-märkning

P-märkning är en kvalitetssäkring för produkt och montage som genomförs av en oberoende part. För en extra trygg affär!