Ultimat

Ultimat

Ultimat är fönsterdörren som har allt. Mönsterskyddad design signerad Pelle Wester och kombinationen av trä och väderskyddet EverCoat ger dig en vacker fönsterdörr som kräver minimalt med underhåll.

Klicka på bilden för att läsa mer
Boka kostandsfri rådgivning
Prima

Prima

Prima är klassiska utåtgående fönsterdörrar tillverkade helt i trä. Passar perfekt med fönstren i Prima-serien

Klicka på bilden för att läsa mer
Boka kostandsfri rådgivning
Continental

Continental

Continental är vår inåtgående fönsterdörr som tillverkas i trä/aluminium. En inåtgående fönsterdörr passar perfekt vid exemeplvis en fransk balkong.

Klicka på bilden för att läsa mer
Boka kostandsfri rådgivning
Epok

Epok

Epok är fönsterdörren för dig som vill ha en gammaldags stil, utan att för den skull gå miste om alla fördelar moderna fönsterdörrar har.

Klicka på bilden för att läsa mer
Boka kostandsfri rådgivning

Välj en fönsterdörr i världsklass med installation!

Dörren ut till altanen, balkongen eller trädäcket blir allt viktigare. Kanske inte så konstigt då vi tillbringar alltmer tid i trädgården eller på uteplatsen.

Självklart är att fönsterdörren skall passa ihop med fönstren runt omkring. Därför är våra fönsterdörrar designade för att passa ihop med våra fönsterfamiljer och finns i såväl utåtgående som inåtgående modeller. Precis som för våra fönster anpassas och tillverkas våra fönsterdörrar efter dina önskemål på storlek, färger, spröjs och andra tillval. Allt för att du ska få en fönsterdörr som passar perfekt i ditt hus!

Att köpa fönsterdörr från Mockfjärds är dock en aning annorlunda. Det som framför allt skiljer oss från våra kollegor i branschen är att vi arbetar med kostnadsfria hembesök. Och vad du egentligen köper är en helhetslösning, där vi tar ansvar för hela fönsterdörrsbytet - från måttagning till färdig installation.

Ett fönsterbyte med några enkla steg

Steg 1 - kostnadsfritt hembesök med rådgivning

Steg 1 - kostnadsfritt hembesök med rådgivning
En av de stora fördelarna med Mockfjärds är våra kostnadsfria hembesök som alltid sker helt utan köpkrav. Under ett hembesök - som normalt tar cirka två timmar - hjälper vår fönstermästare dig att ta fram den bästa lösningen för just ditt hus.  Tillsammans planerar ni fönsterbytet och en helhetslösning där vi tar ansvar från måttagning till färdig installation. I samband med det får du en offert med ett fast pris att ta ställning till.

Steg 2 - en fönsterdörr tillverkas efter dina önskemål

Steg 2 - en fönsterdörr tillverkas efter dina önskemål
De finns i olika grundmodeller som anpassas efter dina önskemål avseende funktion, storlek, färger, glas och olika tillbehör. Oavsett om du bor i en nyfunkiskåk eller en sekelskiftesvilla får du en fönsterdörr som passar perfekt!

Steg 3 - en fönsterdörr installeras i ditt hus

Steg 3 - en fönsterdörr installeras i ditt hus
För att du ska få glädje av dina nya fönster är det viktigt att installationen blir rätt utförd. För att säkerställa kvaliteten i våra installationer utbildas alla våra montageledare i Mockfjärd. För våra fönstermontörer tar det normalt några timmar att byta en fönsterdörr i en villa. De gamla fönstren tas bort, de nya sätts på plats och alla detaljer runt omkring - såsom lister och bleck.

Steg 4 - genomgång byte av Fönsterdörr och garantier

Steg 4 - genomgång byte av Fönsterdörr och garantier
När dina nya har installerats går din fönstermontör igenom produkterna och arbetet tillsammans med dig. Hela bytet avslutas sedan med ett återbesök av din fönstermästare för att säkerställa att slutresultatet blivit såsom vi varit överens om från början.

Boka kostnadsfritt hembesök

En av de stora fördelarna med Mockfjärds är det kostnadsfria hembesöket. Ett fönsterbyte är en stor investering och för att få ett bra slutresultat krävs planering och eftertanke. Under hembesöket hjälper våra fönstermästare dig att ta fram den bästa lösningen för just ditt hus. Som kund får du en helhetslösning, slipper måttansvaret och får ett fast pris att ta ställning till.

Boka ett hembesök här!

Att tänka på när du ska byta fönster

Du ska leva med dina nya fönster under lång tid. Därför är det viktigt att du väljer fönster av bra kvalitet samt fönster som passar ditt hus. Arkitektur, funktion  och energibesparing är några viktiga aspekter att tänkta på.

Fönster med stor valfrihet

Här finns inga standardlösningar. Vi skräddarsyr den fönsterlösning som bäst passar dina önskemål. Oavsett strolek eller önskemål om spröjs och tillbehör så har vi det du vill ha.

Om du har synpunkter eller har upptäckt någon bugg på vår hemsida, kontakta gärna vår webbmaster på e-postadressen webmaster@mockfjards.se