Myggnät - Rullgardinsfönster

Rullgardinsfönstret är ett mycket smidigt och diskret insektsskydd för fönster. Kassett och skenor är tillverkade i pulverlackerad aluminium och finns i vitt, brunt eller aluminium. Myggfönstret måttanpassas efter ditt fönster, dock finns en maxhöjd på 170 cm och en maxbredd på 160 cm.

 
Myggnät - Rullgardinsdörr

Rullgardinsdörren är ett mycket smidigt och diskret insektsskydd för dörrar. Kassett och skenor är tillverkade i pulverlackerad aluminium och finns i vitt, brunt eller aluminium. Myggdörren måttanpassas efter din ytterdörr, dock finns en maxhöjd på 240 cm och en maxbredd på 150 cm. Nät i glasfiber och stängning med magnetlås.

 
Myggnät - Fast nätdörr

En robust och stabil nätdörr med förstärkta hörn och rejäl sparkplåt. Tillverkas i pulverlackerad aluminium som finns i vitt, brunt eller aluminium. Myggdörren måttanpassas efter din ytterdörr, dock finns en maxhöjd på 215 cm och en maxbredd på 100 cm. Nät i glasfiber och automatisk stängning med hjälp av en fjäder samt magnetlås.

 
Myggnät - Nätdraperi till dörr

Ett effektivt nätdraperi som måttanpassas efter dörren och monteras i karmen. Mycket lätt att plocka ner för rengöring eller förvaring. Draperiet måttanpassas men har en maxhöjd på 235 cm och en maxbredd på 108 cm (kan dock kombineras för en ökad bredd).

Boka kostnadsfri rådgivning

En av de stora fördelarna med Mockfjärds är den kostnadsfria rådgivningen. Ett fönsterbyte är en stor investering och för att få ett bra slutresultat krävs planering och eftertanke.

Under rådgivningen hjälper våra fönstermästare dig att ta fram den bästa lösningen för just ditt hus. Som kund får du en helhetslösning, slipper måttansvaret och får ett fast pris att ta ställning till.

Boka kostnadsfri rådgivning här!